O nama Edil Italiana

Investitor Edil Italiana D.O.O. osnovano je pre više od jedne decenije, 2006. godine, i od tada usredsređeni smo na to da svakom čoveku pružimo jedinstveni osećaj komfora u domu. Na osnovu projekata dovedenih do savršenstva angažujemo izvođače radova po sistemu „ključ u ruke“.

Posebno smo ponosni na projekat Energa, stambeno-poslovni objekat u Ruzveltovoj ulici koji je konstruisan tako da zadovolji sve potrebe savremenog i modernog čoveka.Energetsko efikasni stambeno-poslovni objekat Energa poseduje pasoš B razreda, što znači da u odnosu na klasičnu gradnju, štedi energiju za čak 57%. Stanari će moći da uživaju i grade svoju budućnost u komfornim stanovima, a uz niže troškove električne energije. Za izgradnju projekta angažovan je profesionalni studio za arhitekturu i dizajn, zajedno sa stručnim arhitektama, kako bi se stanarima pružio prvoklasni komfor za savremeni način života.

 

Ulaz u stambeno-poslovni objekat Energa udaljen je od ulice, pa je stanarima i uživaocima lokala obezbeđana privatnost i zaštićeni su od buke. Ujedno, ulaz je obezbeđen inox kapijom na zaključavanje i pasažom koji poseduje plafonsko osvetljenje. Pored toga, zgrada je obezbeđena interfonom sa kamerom. Zgradu dodatno obezbeđuju i portiri. Sigurnost zgrade je podignuta na najviši nivo video nadzorom sa snimačem, kao i alarmnim protivpožarnim sistemom.

Svaki stan poseduje garažno mesto, a garaža je opremljena i auto-liftom. Kupovina lokala i stanova sa garažnim mestima moguća je i preko kredita, a ujedno, omogućen je i povraćaj PDV-a nakon direktne kupovine za prvi stan. Dajemo i garanciju na kompletnu ugrađenu opremu u stanovima (slavine, keramiku, unutrašnja i ulazna vrata, parket, sanitarnu opremu).

Kompanija Edil Italiana osnovana je sa ciljem da modernom čoveku i porodici pruži sve što je potrebno za luksuzan i udoban način života. Neka vaš stan bude vaša oaza mira i mesto na kom ćete sticati najlepše uspomene.