Edil Italiana

KVALITET NE
POZNAJE KOMPROMIS

Kneginje Zorke Edil Italiana
Garaza Edil italiana
Lobi Edil italiana

Jedno od najpoznatijih beogradskih raskršća, metropole starije nešto više od dva milenijuma, gde se prelivaju sve protivurečnosti naše istorije, kulture, arhitekture je nesumnjivo Trg Slavija. Lična karta srpske prestonice koja je u nekim davnim prošlim vremenima privukla i vizionarsko oko jednog Engleza, po kome je ceo kraj kasnije i bio poznat kao Englezovac, danas verno oslikava svu lepotu, urbanost i stil života u srcu Beograda.

Upravo tu, na najpoznatijem raskršću koje i nosi ime Fransisa Makenzija, čoveka koji je još tih davnih dana umeo da predvidi budućnost i vrednost koju će ova lokacija danas imati, nakon više od pedeset godina jedan drugi stranac, sada Italijan, odlučio je da upravo tu stvori dom za one koji umeju da cene život u centru prestonice i koji zahtevaju apsolutni komfor kvaliteta, dizajna i funkcionalnosti.

Centralno pozicionirana u jednoj od najlepših beogradskih opština, na Vračaru, na raskršću ulica Makenzijeve i Kneginje Zorke, Casa di Gloria Vas poziva da se prepustite autentičnoj lepoti života na centralnoj okosnici metropole i da osetite pravu aromu velegrada. Kada se, pak, umorite od vrelog asfalta, brzog tempa i poželite da se povučete od svega, tu je osvežavajuća oaza mira Hrama Svetog Save, omamljujuća atmosfera Neimara, duh Čubure, parka i jednog Beograda kakav je nekad bio.

S druge strane, ono što većini deluje kao nedostižni san, Vama je omogućeno – život u centru bez problema sa parkiranjem. Casa di Gloria nudi koncept podzemne garaže kapaciteta od čak 45 parking mesta, sa direktnim pristupom sa ulice. Prodajni prostor u prizemlju, namenjen servisnim delatnostima, omogućava da svakodnevne aktivnosti obavljate lako i brzo.

Investitor Edil Italiana, ovim projektom uspeo je da u potpunosti približi kupcima zapadne kriterijume kvaliteta koji diktiraju nove trendove i daleko viši standard onoga što kupac dobija za cenu kvadrata. Stanove najrazličitijih struktura od 50 do 160 metara kvadratnih odlikuje odlična prostorna organizacija, apsolutna ravnoteža dnevne i noćne zone uz komfor pojedinačnih prostorija. Izuzetan sklad svetlosti, boja, besprekornog kvaliteta, dubine i intimnosti svakog kutka u potpunosti odgovaraju individualnim potrebama i željama budućih vlasnika.